,

Vivomove HR

Достапност:

Достапно за одложена нарачка


Стилски хибриден smart часовник со следење на Вашиoт пулс, движења и активности.

  • 24/7 мониторинг на отчукувањата на срцето со Elevate™ технологијата за срцев ритам
  • Алатките за набудување на здравјето, како што е целодневно следење на стресот и тајмер за релаксација, ви помагаат да управувате со стресот
  • Вклучува алатки за фитнес мониторинг, како што се VO2 макс и фитнес возраст
  • Прикажува чекори, калории, растојание, срцев ритам и минути на интензитет
  • Останете поврзани со паметни функции – како што се автоматско поставување, паметни известувања, музички контроли и друго
  • Траење на батеријата: до 5 дена во паметен режим; до 2 недели во режим на часовник

11,900 ден

Достапно за одложена нарачка

SHOPPING CART

close