,

Ricoh SP 330SFN


Лесно одржливиот Ricoh SP330SN има компактна големина што го прави идеален за помали простори, како што е работна површина, биро или шалтер. Овој траен уред е едноставен за поставување и употреба. Плус со своите функции за скенирање и копирање, можете лесно да ги дигитализирате и дигитално да ги споделувате документите. Ефикасниот „сè-во-едно“ кертриџ е лесен за замена и имате излез на 32 А4 страници во минута. Оперативните системи Windows, Mac и Linux се сите поддржан и достапен е опционален WiFi сигнал (2.4GHz / 5GHz) за постабилна безжична врска. Има автоматски фидер за документи со 35 листови, овозможува брзо испраќање факсови со повеќе страници, којање и скенирање

  • Висококвалитетна опција за црно и бело печатење од 1200 x 1200 dpi
  • Компактен footprint кој заштедува на вреден канцелариски простор
  • Едноставен дисплеј за користење
  • Поддржува далечинско печатење и печатење од Google Cloud преку мобилен уред
Рационален печатар, скенер, фотокопир. Ефикасен мултифункциски апарат со високи перформанси.
Брзина:32 страни во минута
Формат: A4
Дуплекс: Автоматски
Wifi: Да

17,900 ден

SHOPPING CART

close