,

Ricoh MPC307spf


Моќен А4 мултифункциски принтер во боја. Брз, интуитивен и лесен за употреба.
Брзина: 30 страни во минута
Формат: A4
Дуплекс: Автоматски
Smart Operation Panel

90,000 ден

SHOPPING CART

close