,

Ricoh MP 305+ spf

Достапност:

Нема на залиха


Компактен мултифункциски принтер идеален за мали и средни компании кои имаат потреба да печатат А3.
Брзина: 30 страни во минута
Формат: A3
Дуплекс: Автоматски
Smart Operation Panel

72,000 ден

Нема на залиха

SHOPPING CART

close