,

Ricoh IM C300


Работите се сменија. Нашиот нов мултифункциски производ (MFP) е интелигентен уред што отсекогаш сте го сакале за скенирање, копирање и печатење на вашите А4 документи. Овој MFP во боја има паметен контролен панел на екран на допир и секогаш работи со најнова технологија.
Софтвер што автоматски се ажурира, заедно со можноста да додадете дополнителна функционалност што може да ви треба на вашиот бизнис во иднина. Вашиот МФП е секогаш подготвена за работа. Можете да испечатите, копирате и скенирате повеќе материјали одеднаш, побрзо и далечински од каде и да сте.
Моќен А4 мултифункциски принтер во боја. Брз, интуитивен и лесен за употреба.
Брзина: 30 страни во минута
Формат: A4
Дуплекс: Автоматски
Smart Operation Panel

90,000 ден

SHOPPING CART

close