,

Ricoh IMC2000


Паметен, интуитивен, лесен за употреба, голем број функционалности.
Брзина: 20 страни во минута
Формат: A4
Дуплекс: Автоматски
Екран осетлив на допир

135,000 ден

SHOPPING CART

close