,

Ricoh IMC2000


Моќен А4/A3 мултифункциски принтер во боја. Брз, интуитивен и лесен за употреба.
Брзина: 20 страни во минута
Формат: A3
Дуплекс: Автоматски
Smart Opration Panel осетлив на допир

135,490 ден

SHOPPING CART

close