,

Ricoh IM350


Browse Wishlist
Компактен мултифункциски принтер кој нуди печатење, фотокопирање, скенирање во боја и факс (стандардна и безжична комуникација).
Брзина: 35 страни во минута
Формат: A4
Дуплекс: Автоматски
Екран осетлив на допир

45,000 ден

SHOPPING CART

close