Мобилна Фискална Каса Пелистерец


ПЕЛИСТЕРЕЦ е најевтината компактна мобилна фискална каса и принтер, одлична за малопродажниот сектор кој работи директно од касата или во комбинација со компјутер и софтверот за малопродажба Спинакер од Дуна.

Погоден за работа во возила, мали продавници, комбиња, тезги на пазар, мобилна продажба, курирска дејност, pop-up продавници и др.

Технички спецификации:

  • Број на артикли: 25000
  • Назив на артикл: 32 карактери
  • Тастатура: 30 копчиња
  • Брзина на печатење: 72 mm во секунди
  • Касиери: 10
  • Поврзување: RS232;USB-порта; (вага, баркод читач, фиока за пари).
  • Батерија: 9V 2000 mAh
  • Напојување: DC 24V – 2A
  • Хартија: 57 mm
  • Гаранција на апарат: 1 година

 

12,200 ден

19,020 ден for 3 item(s)

 

 

Категорија:

Може да ви се допаѓа и…

SHOPPING CART

close