inReach® Mini


Димензии (5.17 x 9.90 x 2.61 cm)
-Водоотпорен IPX7
– СОС опција со 24/7 центар за пребарување и спасување
– Можност за испраќање и примање локации и пораки
– Можност за следење и споделување на локација споделете ја локацијата
— Mожност за следење на временската прогноза во бараната локација
– Виртуелна тастатура за прилагодување на текстуални пораки
– Mожност за избор на рута до порталот MapShare

22,900 ден

SHOPPING CART

close