inReach Explorer®+


Дименизии :(6.8 x 16.4 x 3.8 cm)
Тежина :213 грама
Водотпорен : IPX7
Меморија : 2 гига
СОС опција со 24/7 центар за пребарување и спасување
Можност за испраќање и примање локации и пораки
Можност за следење и споделување на локација споделете ја локацијата
Mожност за следење на временската прогноза во бараната локација
Виртуелна тастатура за прилагодување на текстуални пораки
Mожност за избор на рута до порталот MapShare
Поврзување со компатибилни мобилни уреди користејќи ја бесплатната апликација Earthmate®

28,900 ден

SHOPPING CART

close