,

GARMIN fēnix 6X Pro Sapphire

Достапност:

Достапно за одложена нарачка


Покажете му на вашиот зглоб од што сте создадени! Преместете нови граници и истражете нови предизвици – додека на вашето вежбање додавате мапирање, музика, интелигентно планирање на темпо и повеќе со изборот fēnix 6X на врвни смарт часовници.

  • Сензорите со срцев ритам и сензорите Pulse Ox2 додаваат увид во вашите фитнес активности
  • Функцијата Dynamic PacePro helps ви помага да работите попаметно во разните типови терени
  • Пред-вчитани ски-карти за повеќе од 2.000 одморалишта низ целиот свет
  • Измерете ги перформансите на трчање и возење велосипед на начини на кои не знаевте дека беа можни до сега
  • Навигирајте го вашиот свет со мулти-GNSS сателитски референци и сензори на отворено
  • Синхронизирајте ги омилените услуги за стриминг и слушајте музика без да го носите вашиот телефон

52,500 ден

Достапно за одложена нарачка

SHOPPING CART

close