,

Fenix 6x Solar

Достапност:

Нема на залиха


  • Функцијата за полнење од сончева енергија ќе му даде подолго траење на батеријата на часовникот, помеѓу секое полнење
  • Динамичната PacePro опција ќе ви овоможи да трчате попаметно на најразлични терени
  • Вчитани ски карти за повеќе од 2.000 скијалишта низ целиот свет
  • Опцијата за менаџирање ќе ви покаже како со дополнителни сетирања да го продолжите траењето на батеријата
  • Сензори за срцев ритам и сензори на Pulse Ox2 ви даваат увид на вашите фитнес активности
  • Поврзете ги омилените музички апликации и слушајте музика без да го користите телефон

55,900 ден

Нема на залиха

SHOPPING CART

close