,

Fenix 6X Sapphire


  • Сензори за срцев ритам и сензори на Pulse Ox2 ви даваат увид на вашите фитнес активности
  • Динамичната PacePro опција ќе ви овоможи да трчате попаметнo, на најразлични терени
  • Вчитани мапи за повеќе од 2.000 ски – терени низ целиот свет
  • Измерете ги перформансите на трчање и возење велосипед на начини на кои не ни знаевте дека се можни
  • Навигирајте со мулти-GNSS сателитски референци и надворешни сензори
  • Поврзете ги омилените музички апликации и слушајте музика без да го користите телефонот.

51,900 ден

SHOPPING CART

close