Cloud софтвер за малопродажба – Спинакер Cloud


Спинакер можете да го дополните со cloud администрација и пристап до вашите податоци секогаш и од секаде преку интернет. Проверете ги вашите дневни приходи, бројот на продадени предмети, залихите, продажба по вработени. Управувајте со вашите приеми, цени, попис далечински во реално време. Бидете сигурни дека сте на врвот на вашите деловни операции.

Спинакер Cloud е веб апликација која на корисниците на Спинакер софтверот за малопродажба им обезбедува целосна далечинска контрола на работењето во продавница. артикли и комитенти.

  • Групен импорт на артикли преку excel документ
  • Креирање на документи (ПЛТ, попис, профактура, фактура и др.)
  • Чување на безбедна копија на податоците
  • Постојани  надградби на системот со нови подобрени верзии

Активирај месечен договор за користење на Спинакер Cloud

620 ден

SHOPPING CART

close