,

Apple Pencil (2nd Generation)

Достапност:

Достапно за одложена нарачка


Новиот Apple Pencil обезбедува прецизна перфекција со пиксели и ниска латентност во индустријата, што го прави одличен за цртање, скицирање, боење, запишување на белешки и друго.

9,490 ден

Достапно за одложена нарачка

Може да ви се допаѓа и…

SHOPPING CART

close