Мобилна каса Маестрал


МАЕСТРАЛ е најевтина фиксна фискална КАСА и ПРИНТЕР на пазарот, која е погодна за малопродажни места кои работат директно од касата или ја користат со компјутер и софтверска апликација.

Технички спецификации:

Број на артикли: 30000
Назив на артикл: 24 карактер
Тастатура: 33 копчиња
Брзина на печатење: 72 mm во секунда
Оддели: 50
Касиери: 20
Поврзување: RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)
Батерија: 6V 1800 mAh
Напојување: DC 7.5V / 3.3A
Хартија: 57 mm
Гаранција на апарат: 1 година
*Оваа цена важи за акцијата СТАРО ЗА НОВО, повеќе информации на contact@duna.mk

13,000 ден

MАЕСТРАЛ е најевтина фиксна фискална КАСА и ПРИНТЕР на пазарот, која е погодна за малопродажни места кои работат директно од касата или ја користат со компјутер и софтверска апликација.

Технички спецификации:

Број на артикли: 30000
Назив на артикл: 24 карактер
Тастатура: 33 копчиња
Брзина на печатење: 72 mm во секунда
Оддели: 50
Касиери: 20
Поврзување: RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)
Батерија: 6V 1800 mAh
Напојување: DC 7.5V / 3.3A
Хартија: 57 mm
Гаранција на апарат: 1 година
*Оваа цена важи за акцијата СТАРО ЗА НОВО, повеќе информации на contact@duna.mk

Категорија: Tags: , ,

SHOPPING CART

close