,

Фиока за чување пари – средна


  • Овозможува безбедно чување на парите.
  • Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
  • Можност за поврзување со фискална каса и принтер
  • Димензии 32,5 x 25,4 x 10 цм
  • 8 прегради за монети и 4 за банкноти

3,400 ден

SHOPPING CART

close