,

Фиока за чување пари – голема

Достапност:

Нема на залиха


  • Овозможува безбедно чување на парите.
  •  Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
  • Можност за поврзување со фискална каса и принтер
  • Димензии 41 x 41.5 x 11 цм
  • 8 прегради за монети и 5 за банкноти

4,200 ден

Нема на залиха

SHOPPING CART

close