Софтвер за малопродажба – Спинакер


Работите во малопродажба? Развивме софтвер кој ќе Ви помогне да работите ефикасно и прегледно, спремни за секој момент!

Новиот  Spinaker ви овозможува да заборавите на безбројте шифри и куцкање од каса. Сега можете прегледно од компјутер, со еден клик да добиете фискална сметка за саканиот производ.

Најголема предност на поседувањето на Spinaker е целосната анализа и прегледност на што и како, вработените во вашата продавница продаваат. Имате пристап на податоци за сите метрики за продажба и состојба на артикли во продавниците. Со ова ги имате сите фактори за донесување на одлуки за понатамошно делување.

Spinaker ви овозможува целосна хартиена хигиена. Лесно креирање на сите видови на документи, од документ за нарачка и фактура до контролен попис. Добијте целосен мир пред проверки и инспекции.

Дополнително овозможуваме и можност за Cloud. Со ова можете да видите што се случува и каква е состојбата во продажното место, секогаш и од секаде.

6,200 ден

SHOPPING CART

close